Gewolde verhuisdeken

    Levertijd:voor 13:00 besteld volgende werkdag in huis
  • Beschrijving

Geweven verhuisdeken in een extra lange en extra zachte uitvoering met 60% wol.  Werkelijk onze mooiste verhuisdeken in ons assortiment.

XXXL verhuisdekens in een 270 x 150 maat in een extra zachte uitvoering

EEN EXTRA LANGE EN EXTRA ZACHTE GEWEVEN VERHUISDEKEN

Nieuw in ons assortiment de klassieke geweven verhuisdeken in een extra lange en zachte uitvoering Werkelijk onze mooiste verhuisdeken in ons assortiment.

Verhuisdeken / opslagdeken / pakdekens / verhuisdeken extra lang.

Maat; 270 x 150 cm

Deze verhuisdekens zijn geheel geweven van nieuwe textielvezels in een effen donkere grijze kleur. Omgeslagen dubbele rand 4 - draads grof afgelokt, wat de levensduur ten goede komt.

Zware 1800 grams uitvoering, dus de extra zware kwaliteit verhuisdeken voor intensief en creatief gebruik. Deze verhuisdekens zijn een extra zachte uitvoering en bevatten minimaal 60% nieuwe wol en zijn nagenoeg pluis vrij. Voor al uw spullen die extra aandacht verdienen tijdens bescherming, transport etc. 

Geschikt voor verhuizingen, meubel bescherming, transportbescherming, opslagbescherming e.d. Deze deken is bijvoorbeeld bijzonder geschikt als bescherming voor allerlei producten met een hoogglanslak.

Zeer duurzaam voor intensief gebruik. De geweven verhuisdekens zijn prima wasbaar op 40 graden. Wellicht ten overvloede maar deze deken kan absoluut niet in de droger.

Onze prijs voor deze kwaliteit verhuisdeken is slechts € 9,95 euro / stuk.